Websites

Content

Socialmedia

One page website huren

Huur een one page site

One kiss page is all it takes, falling in love with you...

“One page? Wat is dat?” “Gewoon, een website!” 

Een one page website is een soort website die vandaag de dag steeds vaker gebruikt wordt. Alle tekst en content op dezelfde pagina. Bij De Sitefabriek is het gemakkelijk om een one-page website te huren. Natuurlijk gaan we samen aan de slag om een goede lay-out te maken voor je website en zorgen we er voor dat alle informatie op de website komt die jij graag op de site wil hebben.

Ondanks het feit dat een one page website maar uit één pagina bestaat, past er zat informatie op. En dan kom je bij de vraag hoe je je website het beste overzichtelijk kunt houden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van overzichtelijke websites, of het nu gaat om een compleet site pakket, een maatwerk site of een one-page website. Daarnaast weten wij hoe we een duidelijke, responsieve one-page website moeten maken.

Huren, maar dan zit ik toch vast aan allerlei regeltjes?

De kleine grote regeltjes
Het huren van een website via De SiteFabriek is handig. En zelfs zonder al te veel regeltjes. Wanneer je via ons een website wil huren sluiten we een huurcontract voor een jaar. Daarna hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Wij gaan dan voor je aan de slag om de website volledig te ontwikkelen en online te plaatsen. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud van je website. Na afloop van de vastgestelde huurperiode wordt het contract stilzwijgend iedere maand verlengd. Hierna kun je dan de huur voor jouw website maandelijks opzeggen. Ideaal toch?