Websites

Content

Socialmedia

Complete website huren

Huur een complete website

Make your message complete!

Ook voor het huren van een complete site ben je bij De Sitefabriek aan het juiste adres. Het huren van een complete site, via De Sitefabriek, is vrij gemakkelijk. Daarnaast hoef je niet in één keer een groot bedrag af te rekenen voor je complete site.

Voor het huren van een complete site komen wij samen tot een ontwerp passend bij jouw huisstijl! Vervolgens gaan we aan de slag om de website vorm te geven zoals jij wil. Een complete website is jouw online visitekaartje bestaande uit maximaal 10 pagina’s. Voor een webshop of uitgebreidere site kijk dan naar ons maatwerk pakket.

Of we de website nou direct aan je verkopen of dat we de website aan je verhuren. Het maakt voor ons niet uit. We houden ons bij het huren van een complete site uiteraard ook gewoon aan ons stappenplan en je krijgt dezelfde behandeling als iedere andere klant die bij ons naar binnenstapt. We gaan samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw website en gaan samen aan de slag.

Huren, maar dan zit ik toch vast aan allerlei regeltjes?

De kleine grote regeltjes
Het huren van een website via De SiteFabriek is handig. En zelfs zonder al te veel regeltjes. Wanneer je via ons een website wil huren sluiten we een huurcontract voor een jaar. Daarna hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Wij gaan dan voor je aan de slag om de website volledig te ontwikkelen en online te plaatsen. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud van je website. Na afloop van de vastgestelde huurperiode wordt het contract stilzwijgend iedere maand verlengd. Hierdoor kun je dan de huur voor jouw website op ieder moment stopzetten. Ideaal toch?